Vrijwilliger zoeken

Kunt u als vereniging, stichting of organisatie wel wat extra hulp of ondersteuning gebruiken? Bent u op zoek naar een nieuw bestuurslid, een collectant of iemand die uw organisatie op een andere manier vrijwillig ondersteunt? Of wilt u meer informatie over het werken met vrijwilligers en over de rechten en plichten die erbij komen kijken?

 

Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland heeft een Servicepunt Vrijwillige Inzet voor verschillende organisaties. Dit is een service- en informatiepunt voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Deze servicepunten ondersteunen onder andere de zoektocht naar en van vrijwilligers, ze verbinden vraag en aanbod. Ook het meest actuele aanbod van vacatures binnen uw gemeente is er te vinden. Daarnaast kunnen vrijwilligers en organisaties er ook terecht voor andere vormen van ondersteuning zoals advies over het vinden en binden van vrijwilligers of voor ondersteuning bij maatschappelijke projecten van een vereniging of een inwonersinitiatief.

 

Kijk op Servicepunt Vrijwillige Inzet  voor meer informatie of neem contact op met Schakel. SWTD is partner van Schakel.