Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021

Schakel Dinkelland wil vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Dinkelland in het zonnetje zetten. Vrijwillige inzet is onmisbaar en wordt enorm gewaardeerd.
Daarom doet Schakel Dinkelland mee aan de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021.

Inwoners uit de gemeente Dinkelland kunnen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief aanmelden voor deze prijs. De drie winnaars ontvangen dit najaar uit handen van een provinciaal statenlid de Overijsselse Vrijwilligersprijs.

Het kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Of een vereniging of organisatie die tijdens de coronacrisis veel voor anderen heeft betekend.

Geef vรณรณr 1 oktober door wie jij deze prijs van harte gunt. Beschrijf in een korte motivatie waarom juist hij/zij deze prijs moet winnen. ๐—ฆ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ@๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ.๐—ป๐—น ๐˜.๐—ฎ.๐˜ƒ. ๐—”๐—ป๐—ป๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ธ (๐˜€๐—ผ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐˜).

Previous

Next